(+31) 6 2281 4418

TRAPRENOVATIE

Trappen zijn vaak een doorn in het oog bij velen huizenbezitters. In de meeste gevallen denkt men dat een traprenovatie ontzettend duur is. Dit is in de meeste gevallen helemaal niet nodig! Met de juiste inmeettechnieken en materialen houdt DVGraphics de kosten beperkt.

DVGraphics komt elke trap gratis inmeten. Samen bespreken we de mogelijkheden aan de hand van een stalen,- en kleurenwaaier. Wanneer de kleur en het materiaal is bepaald worden de trapdelen in de werkplaats gemaakt. Vaak duurt het plaatsen van de trapombouw 1 werkdag. Vervolgens wordt de trap afgewerkt. Wil je ook de wangen van de trap geschilderd hebben? Dan is het aan te raden daar eerst mee te beginnen. Ook hiermee kan DVGraphics je van dienst zijn. Zo wordt iedere trap op maat gemaakt en weer een pareltje van het huis! Of het nu gaat om een dichte of opentrap bijna iedere kleur en materiaal is mogelijk. Al vanaf €2500 per trap.

Ook vrijblijvend kijken wat de mogelijkheden en kosten voor jouw trap zijn? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

CONTACT

IK HEB HET PRIVACY STATEMENT GELEZEN EN GA AKKOORD MET HET VERWERKEN VAN PERSOONSGEGEVENS IN OVEREENSTEMMING MET HET PRIVACY STATEMENT.*

DV GRAPHICS
LAGEMAAT 6-10
3961 NJ WIJK BIJ DUURSTEDE

INFO@DVGRAPHICS.NL
(+31) 6 2281 4418

DV GRAPHICS
LAGEMAAT 6-10
3961 NJ WIJK BIJ DUURSTEDE

INFO@DVGRAPHICS.NL

(+31) 6 2281 4418