(+31) 6 2281 4418

RAAM ISOLATIE FOLIES

Een beter werkklimaat voor jouw medewerkers

Als het buiten koud is houd je de warmte natuurlijk graag binnen. Door het gebruik van onze isolerende raamfolie bespaar je dan ook op stookkosten en blijft het langer warm. Een isolerende raamfolie maakt de beglazing efficiënt.

Op zoek naar een alternatief voor aanschaf van dure (airconditioning) apparaten? Met speciale isolatie folie krijgt jouw pand een mooie uitstraling en een beter werkklimaat voor jouw medewerkers.

Op sommige isolerende raamfolie wordt tot wel 10 jaar garantie gegeven, maar ook na deze periode blijft de raamfolie nog jaren effectief. Op normale reiniging na, is extra onderhoud niet nodig. De isolerende raamfolie  laat graag het licht van buiten door en gebruikt geen energie, maar houdt deze binnen. Met als resultaat dat het in de winter makkelijker en langer warm blijft. Besparen op het milieu en energierekening is dus goed mogelijk met onze isolerende raamfolie.

Neem gerust contact op en vraag ons naar de mogelijkheden.

CONTACT

IK HEB HET PRIVACY STATEMENT GELEZEN EN GA AKKOORD MET HET VERWERKEN VAN PERSOONSGEGEVENS IN OVEREENSTEMMING MET HET PRIVACY STATEMENT.*

DV GRAPHICS
LAGEMAAT 6-10
3961 NJ WIJK BIJ DUURSTEDE

INFO@DVGRAPHICS.NL
(+31) 6 2281 4418

DV GRAPHICS
LAGEMAAT 6-10
3961 NJ WIJK BIJ DUURSTEDE

INFO@DVGRAPHICS.NL

(+31) 6 2281 4418