(+31) 6 2281 4418

GEVELBELETTERING

De best denkbare eerste indruk van jouw bedrijfspand of winkel

Raampartijen en glazen (binnen)wanden zorgen voor transparantie en licht. Met raamfolie kan een verhaal worden verteld of een ruimte worden afgeschermd. De mogelijkheden zijn heel divers.

Kantoorpanden, leegstand in winkelgebieden of andere panden met grote ramen of puien lenen zich goed voor een grootformaat sticker. Met een raamsticker worden panden snel voorzien van een aansprekende boodschap of afbeelding. Geef betekenis aan jouw merk of product. Maak gebruik van de locatie en passanten en vergroot hiermee je bereik. Wij bieden diverse creatieve oplossingen voor het overbrengen van jouw boodschap.

Raamstickers zijn leverbaar van eenvoudig te verwijderen, actiematige stickers tot permanent hechtende en duurzame kwaliteitsuitvoeringen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden: transparant, met zandstraaleffect, niet-lichtdoorlatend, aan beide zijden zichtbaar of voorzien van one-way-vision effect.

Een in contour gesneden vorm op de etalage kan aandacht trekken voor een tijdelijke actie. Ga voor de best denkbare eerste indruk van jouw bedrijfspand of winkelruimte!

CONTACT

IK HEB HET PRIVACY STATEMENT GELEZEN EN GA AKKOORD MET HET VERWERKEN VAN PERSOONSGEGEVENS IN OVEREENSTEMMING MET HET PRIVACY STATEMENT.*

DV GRAPHICS
LAGEMAAT 6-10
3961 NJ WIJK BIJ DUURSTEDE

INFO@DVGRAPHICS.NL
(+31) 6 2281 4418

DV GRAPHICS
LAGEMAAT 6-10
3961 NJ WIJK BIJ DUURSTEDE

INFO@DVGRAPHICS.NL

(+31) 6 2281 4418