(+31) 6 2281 4418

INTERIEUR

Een WOW factor door een wandvullende print! Behang zonder naden is op elk formaat mogelijk.

Met een full-colour print op Airtex krijgt uw wand een professionele uitstraling. Door het indrukwekkend grote formaat geeft de fotowand ieder interieur meteen de gewenste sfeer mee.

Full colour fotobehang, een muursticker of een grote wandprint zijn dan ook een echte blikvanger. Het is een eigentijdse oplossing, eenvoudig en snel toepasbaar in jouw winkel, een hotelkamer, op kantoor, in een showroom en ieder ander interieur.

Bij een interieur wandprint wordt door ons ook aandacht geschonken aan de functionele aspecten van gebruikte materialen. Verschillende materialen kunnen bijdragen aan een verbetering van de akoestiek. De meest gebruikte media kennen daarnaast zelfs een brandvertragende werking en het gaat vele jaren mee.

Heb je een muur met een specifieke maat? Wij maken de wandprint in elke gewenste maat. Geef ons de gewenste maten door en we informeren je over de mogelijkheden.

CONTACT

IK HEB HET PRIVACY STATEMENT GELEZEN EN GA AKKOORD MET HET VERWERKEN VAN PERSOONSGEGEVENS IN OVEREENSTEMMING MET HET PRIVACY STATEMENT.*

DV GRAPHICS
LAGEMAAT 6-10
3961 NJ WIJK BIJ DUURSTEDE

INFO@DVGRAPHICS.NL
(+31) 6 2281 4418

DV GRAPHICS
LAGEMAAT 6-10
3961 NJ WIJK BIJ DUURSTEDE

INFO@DVGRAPHICS.NL

(+31) 6 2281 4418