(+31) 6 2281 4418

AUTOBELETTERING

Wil jij ook opvallen met jouw bedrijf?

Vergroot de naamsbekendheid door middel van belettering en reclame op jouw auto, bedrijfsbus of vrachtwagen. Het zorgt voor bedrijfsherkenning en schept vertrouwen.

Autobelettering is een reclamevorm met grote attentiewaarde, geschikt voor de lange termijn of voor een promotionele actieperiode. Gebruik jouw auto, bedrijfsbus of vrachtwagen als visitekaartje en val op met een efficiƫnte reclame voor jouw bedrijf, organisatie of evenement. Je bereikt een enorm publiek!

Onze designer maakt een ontwerp op maat op een schaaltekening. Er zijn immers vele mogelijkheden. Met jouw logo en huisstijl zorgen we ervoor dat je het maximale bereikt, uiteraard binnen het gestelde budget. Wij denken mee en geven advies, over welke soort folie we kunnen toepassen om een bijzonder effect te creƫren.
Wist je dat, bepaalde folies helpen de levensduur van de lak te verlengen en beschadigingen zoals steenslag te voorkomen?

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of maak een vrijblijvende afspraak.

CONTACT

IK HEB HET PRIVACY STATEMENT GELEZEN EN GA AKKOORD MET HET VERWERKEN VAN PERSOONSGEGEVENS IN OVEREENSTEMMING MET HET PRIVACY STATEMENT.*

DV GRAPHICS
LAGEMAAT 6-10
3961 NJ WIJK BIJ DUURSTEDE

INFO@DVGRAPHICS.NL
(+31) 6 2281 4418

DV GRAPHICS
LAGEMAAT 6-10
3961 NJ WIJK BIJ DUURSTEDE

INFO@DVGRAPHICS.NL

(+31) 6 2281 4418